Snekker – tømrer

Vi utfører alt – fra støp av betongplate til montering av skiferhelle på toppen av pipa. Alt innvendig og utvendig arbeid utføres av oss, utenom VVS og EL.

Snekkeroppdrag – Hytter, garasjer, påbygg og restaurering

Etter at vi ansatte prosjektleder innen snekker/tømrer i 2012, har vi satt opp om lag 120 hytter i Oppdal, Rennebu, Møre og Romsdal. Vi samarbeider bl.a. med Sande Hytter, Saltdalshytta og Røroshytta samt at private kunder kontakter oss for bygging av deres hyttedrøm.

Oppdal er et eldorado for turglade folk både sommer og vinter, som gjør at mange velger å bygge seg hytte i bygda vår og i nabobygdene. Dette har vi nytt godt av, og siden 2013 har vi hatt samarbeid med flere hytteprodusenter og bygd utallige hytter i reisverk og tømmer. Vi har også satt opp flere garasjer og anneks samt utført ulike mindre snekkeroppdrag etter kundenes ønsker som total restaurering, påbygg hus, skifte av vinduer etc. Ta kontakt – også om du skal bygge utenfor Oppdal og omegn.

Vi utfører alt – fra støp av betongplate til montering av skiferhelle på toppen av pipa. Alt innvendig og utvendig arbeid utføres av oss, utenom VVS og EL, hvor det samarbeides med lokale firma.

 

Ønsker du at vi skal bygge hytta for deg?

Ta kontakt med:

Snorre Haugland
Tlf.: 41 40 03 10
E-post: snorre@norheimnatursten.no

Tom Erik Norheim
Tlf.: 452 92 449
E-post: tom.erik@norheimnatursten.no

Flere tjenester og produkter
Keramisk flis hos Angvik Spa

Keramisk flis

Keramiske flis er et produkt som er veldig mye brukt i både private og offentlig bygg. Her er det kundens ønsker og behov som setter begrensninger til hva som kan gjøres.

Les mer »